Här hittar du Fåröakademiens ledamöter utifrån stolsnummer:

1.  Camilla Davidsson

Camilla Davidsson (f. 1969) bor sedan fem år tillbaka i skidorten Åre i Jämtland, efter att tillbringat större delen av sitt vuxna liv i Stockholm. Hon romandebuterade år 2014 med ”Under Vintergatans alla stjärnor” på Bladh by Bladh förlag. Det blev startskottet på den läsarrosade serien om unga karriärkvinnan Emma och hennes sökande efter kärlek, lycka och meningen med livet som sålts i 100 000 ex i Sverige.

I augusti 2015 utkom uppföljaren ”Pensionatet vid världens ände”, i augusti 2016 ”Änglarna dansar i gryningen och i oktober 2017 utkom ”Sånger i skymningen”, den sista delen i serien.

I maj 2018 utkommer Camilla med ”Liten tvåa med potential” på förlaget Printz Publishing. Det är en varm kärlekshistoria om prestationer och krav, blomstrande förälskelse och att hitta hem – på många olika sätt.

Hemsida
Författarsida på Facebook
Instagram
2.  Malin Lundskog

Malin Lundskog (f. 1969) är hälsokreatören som skriver, springer och pratar med en passion för att alla ska hitta sitt sätt att leva hälsosamt, utan press och prestation. Hon har skrivit GLAD Fri STARK - en bok om hälsa för både soffpotatisar och prestationsprinsessor och är medförfattare till boken Hälsan i fokus – för framgångsrika ledare. Malin är också utgiven i tio novellantologier och finns med SYND - de sju dödssynderna tolkade av Malin Lundskog som ljudbok.

Hon driver sitt bolag Hälsa mera med en övertygelse om att de små stegen du tar varje dag, det är de som skapar ditt liv. Utöver föreläsningar, skrivande (dagligt bloggande och något som kanske blir en roman ... ) och springande har Malin uppdrag som kommunikationsstrateg.

Malin på Instagram
Författarsida på Facebook
Malins blogg
Företagssida på Facebook

Malin Lundskog

3.  Ronnie G Lundin

Ronnie G Lundin (”60) bor sedan 2016 på hemön Fårö efter 20 år på Gotland. Efter nästan 30 år som brevbärare skolade Ronnie om sig till historiker och samhällsvetare. Det ledde indirekt till författandet via jobbet som frilansskribent på Gotlands Tidningar. Han debuterade 2010 med historiska romanen "Ivar Hamarsman" som har följts av ytterligare tre böcker i serien, till viss del beroende på önskemål från läsarna, plus två andra romaner. Samtidigt medverkade han i tre av novellantologierna i Vildsintserien.

Hamarsmansböckerna, har fått stor uppmärksamhet, av naturliga skäl, främst på Gotland och fler böcker i serien är planerade.
Ivar Hamarsman (2010)
Och Fårös jord blev till sten (2011)
Hamarsmans dotter (2014)
Blinka lilla stjärna (2014)
Hamarsmans ättlingar (2015)
Hamarsmans skatt (2016)

Författarsida på Facebook

4.  Johanna Glembo

Johanna sa upp sig från sitt jobb och började skriva på heltid, vilket snabbt gav resultat. 2017 debuterade hon med sin första barnbok på det egna mikroförlaget Wistories och hon medverkade i totalt sex olika boksamarbeten det året, tre för vuxna och tre för barn. 2018 kommer första romanen. Målsättningen är att skriva minst en bok i varje genre. Hennes fokus är att skapa spännande och tänkvärda slut som lever kvar i läsaren långt efter att boken lästs ut.

Wistories startades för att göra skillnad och samarbetar därför med organisationen United Hearts. Fem kronor per såld barnbok går till deras arbete för utsatta barn i Tanzania.

Johanna på Instagram
Författarsida på Facebook
Förlagets Facebooksida
Förlagets hemsida


Johanna Glembo

5.  Petra Sandberg Holstensson

Petra Sandberg Holstensson
Petra Sandberg Holstensson (f 1976) är uppväxt och bosatt i Örebro, har sambo, två barn, ett bonusbarn samt ett litet barnbarn. Hon är utbildad kock och har jobbat inom restaurangbranschen i 14 år och har innan det arbetat som teater- och danspedagog samt som vikarie inom skola och fritids. Numera studerar hon på Skrivarakademien i Stockholm på heltid för att följa sin dröm och utveckla sitt författarskap.

Sommaren 2016 debuterade Petra med "På andra sidan växer gräset", som kom ut som ljudbok hösten 2017. Boken blev nominerad i kategorin "Årets Bok" på QX-galan 2016.
Hösten 2016 kom barnboken "Vildas vilda ben", kontrakt på en uppföljare är påskrivet så ännu en Vilda kommer ut under 2018. Petra har även medverkat i fem novellantologier och väntar nu ivrigt (och nervöst) på svar från förlag med sitt senaste manus.

Ledig tid spenderar hon gärna med vänner, på gymmet eller i ett varmt bad i ensamhet.

Författarsida på Facebook
Instagram
6.  Åsa Bonelli

Åsa Bonelli bor på Kungsholmen i centrala Stockholm. Hennes romandebut är feelgodromanen ”Stanna innan du går” som släpptes i mars 2015. Åsa hade inga planer på att skriva en uppföljare, men tack vare läsarnas böner om att få veta hur det skulle gå för den fyrtioåriga Malin och hennes tjugo år yngre älskare Gustav, skrev Åsa vad som kom till att bli ”Vid ögonblickets slut” som släpptes i september 2016. Romanerna har beskrivits som varma och kärleksfulla där läsaren utvecklar en mycket personlig relation till karaktärerna. ”Det är som att titta på en film.”

När Åsa inte skriver ägnar hon alltför många timmar åt att spela tv-spel där äventyr- och pusselspel står högst upp på listan. Utöver det tränar hon en hel del med motiveringen – ”Om kroppen ska hålla, med tanken på hur många timmar vi författare sitter, så är medlemskapet på Friskis en nödvändighet.”

Åsa älskar historier och har många idéer på nya romaner. Dock är det inte sagt att hon tänker stanna i feelgoodfacket. ”En idé kommer till mig och vad den passar in i för genre, det får historien bestämma.”

Hemsida:
www.asabonelli.se
Författarsida på Facebook >>

Instagram:
www.instagram.com/asabonelli/
www.instagram.com/asabonelliforfattare/

7.  Anna Arvidsson
8.  Catrin Tollström

Catrine Tollström (f. 1968) är författare, författarcoach och diplomerad lektör. Hon är utgiven av HarperCollins Nordic i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Den senaste thrillern ”Loppet” utspelas med Vasaloppet som kuliss. Hon är även aktuell med skrivhandböckerna ”Fängsla dina läsare, väck spänning och berör på djupet” och ”Överraska dina läsare, en handbok för oväntade vändningar”.

Catrine har lång högskoleutbildning inom kultur- och beteendevetenskap mm och har tidigare arbetat som kurator. Hon blev 2014 års Bokens Dag stipendiat i Västmanland och gick till final om Selmapriset 2015.

Som lektör är hon noggrann och ger konkreta tips för att utveckla skönlitterära manus till max. Här kan du läsa om Catrine som lektör

Författarsida på Facebook
Catrine på Instagram
Webbsida med skrivtips
Lektörssida med skrivtips
9. Anni Svensson

Anni My Svensson (f. 1969) har varit informationschef i världens största säkerhetsföretag. Nu arbetar hon som kommunikatör inom digitala medier och är skribent, författare och krönikör.
Annis stora passion i livet är skrivande. Vid sidan om sitt arbete läser hon kursen Kreativt skrivande på Linnéuniversitetet i Växjö. Anni har skrivit gästkrönikor bland annat för tidningen Allas och Länstidningen i Södertälje. Hon skriver både noveller och längre berättelser och är publicerad i ett par antologier och i böcker om hälsa. Våren 2017 publicerades Annis första egna e-novell, ”En berättelse från ovan”. Det är ytterligare ett steg mot hennes drömmars mål som handlar om att få fler berättelser utgivna och att kunna ägna mer tid åt författarskapet.
Anni har även en blogg som handlar om skrivande och drömmar. Om att älska det man gör och göra det man älskar

Annis blogg

Anni Svensson

10.  Ann-Marie Tormalm

Ann-Mari Tormalm (f. 1939) är pensionerad Komvuxrektor, som numera ägnar sig åt sin favoritsysselsättning, att skriva böcker – från barnböcker till deckare. I hela sitt liv har hon levt med böcker och älskat att läsa, skriva, diskutera, delta i uppläsningar och lett bokcirklar. Hon har studerat – och studerar – litteraturvetenskap vid Linköpings universitet.

Ann-Mari sitter i styrelsen för Ellen Keysällskapet och styrelsen för Linköpingsavdelningen av SCIRA (Swedish Council of International Reading Association). Hon ingår i skrivargruppen Ordbrukarna i Åtvidaberg, ett ”löst sammansatt sällskap av skrivsugna, som träffas en gång i månaden för att utbyta tankar och skrivna ord” och är medlem i Sveriges Författarförbund, föreningen Liv i Sverige, Barnbokens Vänner i Linköping samt Barnboksmakarna i Östergötland.

När hon slutade jobba 2003 kom deckaren Spegelyta – en mordgåta i skolmiljö. Boken följdes snabbt av böckerna Spindelväv och Spårsnö. En följetong i tidskriften KOM resulterade i kortromanen Skuggschema. Radarparet Lisa och Alexander blev sedan huvudpersoner i den mer omfattande deckaren Det som göms.

Ann-Mari har fem döttrar och elva barnbarn som inspirerat till bilderböckerna Hedda och nallen som visslade, Hedvig och flickan med himmelsbåten, Flickan i trädet samt äventyrsböckerna Riddarna på Sunnanå och Riddarna på Sunnanå möts igen. De sista handlar om fyra barn som leker riddare och går in i en egen fantasivärld. Hemligheten på Ekenäs är tänkt för åldern 9-12 liksom Bersbogruvans hemlighet. I juni 2012 kom en ungdomsdeckare, Mord Ellinor! 2015 kom den spännande boken ”Kaspars skatt” . Fyra ungdomar löser gåtan Kaspar Hauser.

Ann-Maris arbete inom vuxenutbildningen har gjort att hon sett behovet av lättläst för vuxna och ungdomar, en genre hon gärna vill arbeta mer med. Till ett läromedel för gymnasiet, Tackla (NoK) har hon skrivit fjorton noveller med läsförståelseövningar. Kortromanen Cykelkärlek, också lättläst för vuxna, kom ut våren 2014 och novellsamlingen Mellan mörker och ljus från provinsens horisont kom 2015. Numera skriver Ann-Mari för förlaget K&R, Bollnäs. Sedan 2015 jobbar hon med en deckare, som kanske blir färdig. Någon gång.

Hemsida
11.  Eva Jansson

Eva Jansson (f.1973) bor i Tullinge söder om Stockholm med sina tre barn. Redovisningsekonom som bytt ut siffror mot bokstäver. Att skriva är det bästa hon vet. Dels för egen del och för att underhålla andra. Eva debuterade 2014 med novellen ”Jag vill gärna se dig igen” i Novellantologin #Älskanoveller – 30 nyanser av kärlek. Efter det har hon blivit publicerad i ytterligare två novellantologier samt i en diktsamling. Eva har planer på ett större bokprojekt. Naturen och yoga är viktiga element i hennes liv.

Eva på Instagram
12.  Josephine Almanakis Sirander
13.   Jenny Jacobsson

Jenny Jacobsson från Haninge. Administrativa assistenten som skriver för glatta livet så fort tillfälle ges.
Sedan 2014 medverkar hon i 16 novellsamlingar och skriver romanmanus på löpnade band. Nu har hon precis skrivit klart sitt sjunde manus.
Jenny debuterade med romanen ”I ditt kvarter 2014”. Romanen utkommer som pocket under våren -17. Hon är även grundare till #Älskanovellerprojektet.

Nu är hon aktuell med novellen ”Livets arkitekt.” En novell om att kraschlanda och om viljan att ta sig tillbaka till ett normalt liv. Hennes motto är: Spring inte fortare än dina änglar kan flyga.

Två manus ligger på förlag och väntar på svar, två andra manus är i redigeringsstadiet. ”Om jag kunde skriva på heltid skulle jag göra det”, säger Jenny med ett leende.
14.  Ylva Lee Lindell

Ylva Lee Lindell är född och uppväxt i Astrid Lindgrens Vimmerby där hon för närvarande bosatt sig i ett hus i ständig behov av kärlek med sina två barn och tre katter. 2013 debuterade hon med sin första Paranormale romance ”Eldbunden” och hon har totalt skrivit tre böcker i den serien. Hon är dock inte fastnaglad i fantasygenren helt utan provar gärna nya vägar i skrivandet, något hon kom fram till förra hösten då en idé till ett spänningsmanus föddes. Detta manus födde i ett senare skede också en bok som hon just nu håller på att redigera.


Författarsida på Facebook >>

Instagram:
www.instagram.com/ylvaleelindell/

15.  Björn Flintberg

Björn Flintberg (f. 1972) är född i Skåne men bor nu i Nässjö för att satsa på en karriär som författare och förläggare. Han har en bakgrund som upphandlingsexpert och entreprenör och debuterade 2014 på Hoi förlag med "Kraschen", följt av "Upphandling rätt och lätt" 2015 på Komlitt förlag.

Nu skriver han flitigt på sin första skönlitterära roman och kastar sig vilt mellan fantasy, spänningsromaner, thrillers och science fiction samtidigt som han startar upp eget förlag.

Hemsida:
www.flintberg.se
Författarsida på Facebook >>
16.   Cecilia Hedberg

Cecilia Hedberg är bördig från natursköna Broddetorp vid Hornborgasjön utanför Falköping. Efter äventyr i Paris där franskan finslipades bor hon numera i Falköping med sina två söner och två heliga birmor. Cecilia är utbildad resesäljare samt legitimerad sjuksköterska och barnmorska. Hon arbetar idag på en barnmorskemottagning men har även jobbat på en förlossningsavdelning.

Cecilia har alltid skrivit men det har länge suttit en liten djävul på axeln och sagt att det inte duger. När hon till slut artigt bad honom fara och flyga öppnade sig en helt ny värld – den att skriva för andra forum än byrålådan. På fritiden är Cecilia fullt upptagen med att skriva på sin första spänningsroman som utspelar sig i den västgötska hembygden. Barnmorskan Klara är karaktären som hon lovar snart kommer låta höra talas om sig. Cecilia debuterade som författare i Älskanoveller – 30 nyanser av Saknad (Ordberoende Förlag) med novellen Moffas egen tös. Hon har även medverkat med en novell i Älskanoveller – 30 nyanser av Frihet (Ordberoende Förlag).
17.   Vanessa Leonthina Allerth

Vanessa Leontina Allerth (1980) är född och uppvuxen i Örebro. Utbildade sig tidigt inom industri, trädgård, maskinteknik, markanläggning och växthusodling, och har haft det senare som sitt huvudsakliga arbete sedan mitten av nittiotalet.

Vanessa har tidigare studerat vid Jakobsbergs Folkhögskola där hon under ett år fördjupade sig i kreativt skrivande – skönlitteratur, poesi och dramatik. Samt ytterligare ett år på Jakobsbergs manus/projektutbildning med poeten Pär Hansson som kursledare och mentor.
Vanessa Leontina har sedan 2007 medverkat i ett flertal antologier och tidskrifter. 2010 tog hon examen från Nordens författarutbildning Biskops Arnö, samt debuterade i Voltaire med novellerna Mot insidan av ljuset och Återspeglingen.

Vanessa Leontina finns med i Älska noveller 30 nyanser av saknad från 2016 och 30 nyanser av frihet 2017 liksom flertalet andra från Fåröakademien.
18.  Elisabeth Akteus Rex

Elisabeth Akteus Rex är 37 år, bor i Vingåker och har sambo, tre egna barn och tre bonusbarn. Hon har skrivit 8 böcker sedan debuten 2012. Hon växte upp i en religiös sekt som hon tog sig ur när hon var 18 och detta har också präglat innehållet i flera av hennes böcker, som handlar om maktmissbruk och sekterism. Hon blev utsedd till Årets Rookieförfattare 2012 med debutromanen Dold Agenda.

Elisabeth jobbar som konsult, lektör och redaktör. Hon driver också ett eget förlag. Hon håller en hel del föreläsningar om hur hon tog sig ur den religiösa sekten och hur hon blev författare. Utöver detta är hon gyminstruktör och tränar på gym 6 dagar i veckan. Skrivandet och träningen är hennes stora passioner.

Just nu skriver hon på tre olika manus och vill inte begränsa sig vare sig det gäller genre eller innehåll. Hon tycker om att utmana sig själv och testar ofta sina egna gränser i hur hon kan bli en ännu bättre författare.

Hemsida:
www.akteusrex.se
Författarsida på Facebook >>

Instagram:
@akteusrex
19.  Susanna Ekström

Susanna Ekström (-55) är född i Kalmar och har förblivit Småland trogen i hela sitt liv förutom ett par år i exil i Skåne när hon läste till barnmorska. Hon har fyra barn och sju barnbarn och en liten svart tysk mellanspets, lystrande till namnet Lordi, som förgyller vardagen.
Som livsglad, halvdöv och samhällsengagerad barnmorska fascineras hon av möten med människor i allmänhet och kvinnor i synnerhet och det är också om relationer och kommunikation hennes skrivande handlar om.
Just nu håller hon på att slutredigera manus till sin roman som handlar om en kvinnas sökande efter identitet och sina rötter bland anmödrar bakåt i tiden. Under resans gång konfronteras hon med relationers mörka och maktutövande delar och historien är stundom dramatisk.
Susanna har förhoppningar om att hitta förlag under nästa år och under tiden skriver hon också noveller och krönikor om ämnen som ligger henne varmt om hjärtat.
För ett år sedan öppnade hon privat barnmorskemottagning i sitt hem och när hon inte träffar patienter där gillar hon att jobba i trädgården, läsa och gå långa promenader.
Hon har förutom sjuksköterske- och barnmorskeexamen även en fil. kand i Litteraturvetenskap, Nordisk språkhistoria och pedagogik.

Susannas blogg
Hemsida
Företagssida på Facebook
20.   AC Collin

AC Collin (’61) bor i Täby, norr om Stockholm. Hon romandebuterade år 2015 med ”Mamma kom aldrig hem” på Ordberoende förlag. Hon har medverkat i flera novellantologier, bl.a. ”På denna grund” och ”Om ett lejon och andra berättelser från Mariefred”.

AC driver en litterär verksamhet, som lektör och författarcoach. Hon har bland annat gett ut inspirationsboken ”365 börjor – hejdå skrivkramp!” och samarbetat med bl.a. skrivarpedagogen Elisabet Norin och författarcoach Ann Ljungberg. Sedan sommaren 2010 håller hon Skrivarsafari på Fridhems folkhögskola i Skåne.

AC använder gärna skrivandet som ett terapeutiskt verktyg i sitt arbete som samtalsterapeut (psykosyntes) och handledare i sorgbearbetning. Hösten 2017 studerar hon Biblioterapi på Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm. Vid sidan av skrivandet ägnar hon sig åt måleri, är medlem i Täby konstnärer och har deltagit i flera utställningar de senaste åren, bl.a. på Edsvik konsthall och Karby Gård i Täby.

Medlem i Sveriges författarförbund, samt nätverket Stockholmsförfattarna.

Hemsida:
www.kreagrafen.se
gallerikreagrafen.wordpress.com
Författarsida på Facebook >>

Instagram:
www.instagram.com/accollin/

21.   inval pågår
22.   R.W. Dalén
23.   Jessica Andersson

Jessica Andersson är född en månad och tjugo dagar innan Bruce Springsteens album Born to Run släpptes. Hon är uppväxt och bor i Västerås – staden du passerar när du åker bil på E18 mellan Stockholm och Örebro. Jessica är inte skönlitterärt publicerad en enda jävla gång. Däremot finns hennes namn under ungefär sjuttielvatusen artiklar i lokaltidningar i södra, norra och mellersta Västmanland.

Jessica har stora förhoppningar om att hennes pågående skönlitterära skrivklåda, med arbetsnamnet Humlan, ska bli klar. Hon har även vissa förhoppningar om att den ska bli antagen av ett förlag. Humlan är inte en utan många historier – alla med utgångspunkt i en människa som inte tror att hon är flygkunnig men som svävar runt mellan blommorna ändå.
24.  Barbara Kjellström

Barbara Kjellström (f 1965) är författare, samtalscoach och grafisk formgivare. Hon debuterade 2013 med boken När det inte blev som du tänkt dig, som fick stor uppmärksamhet i media för sitt ämne om förlorad graviditet och sorgbearbetning. Boken tilldelades Kulturrådets litteraturstöd för facklitteratur 2014.

Barbara driver Effektum förlag med sin man, författaren Harald Kjellström, och tillammans skriver de barn- och ungdomsböcker. Ett genomgående tema i Kjellströms författarskap är inriktningen på läsning och lärande. Under 2016 gav de ut böckerna om hunden Frasse som passar för barn i förskoleåldern. De första två delarna i ungdomsserien om tonåringarna Cosmo & Evil släpptes 2017 och fick fina recensioner både av ungdomar, BTJ och Kulturrådet. Den tredje delen i serien kommer ut under våren 2018.

Barbara debuterade 2017 som illustratör då hon skrev barnboken Linnea & Lukas – Lönnfacket. En bok som är formgiven för att underlätta läsningen för de som har lässvårigheter eller dyslexi.

hemsida, Barbara författare
hemsida, Effektum förlag
Författarsida på Facebook

Barbara på Instagram
25.   Anne Liljeroth

Anne Liljeroth är född i Skara men bor sedan länge i Stockholm. Anne debuterade 2013 med romanen ”Bara människor” som utspelar sig i barndomsstaden och som fått många läsare. Uppföljaren kom 2014, med titeln ”Vanliga människor glömmer och går vidare”. 2016 utkom feelgoodromanen ”På andra sidan gatan”. En högaktuell kärlekshistoria i vår samtid, som fick fina recensioner.

Förutom författarskapet så är Anne också rådgivare och mentor inom området kommunikation. Övrig tid tillbringas gärna på yogamattan, eller på landstället i Roslagen.

Hemsida:
www.anneliljeroth.se
Författarsida på Facebook >>

Instagram:
instagram.com/anneliljeroth

26.  Anders Blomström

Anders Blomström är utflyttad göteborgare. Bor på Södermalm i Stockholm med sin dotter Emelie. F.d. lärare, numera författare på heltid. Har kommit ut med ”Rovriddarnas tid” 2010. ”Eldskytten” 2016. Den senare kommer även som ljudbok i vår.

Skriver på ”Smutsiga hjärtan” och ”En kyss, sedan ger du mig fri”. Alla från 1300-talet.

Boksida: eldskytten.se
Medlem i: gotlandsforfattarna.se och www.stockholmsförfattarna.se
27.  Agnetha Arnesson-Westerdahl

Agneta Arnesson Westerdahl (f 1955) bor på Fårö sedan 1974, och i Mora sedan 1993.
Romandebuterade 2012 med vikingaromanen ”Sagas krönika” på Krilon förlag. Uppföljaren ligger klar som manus, och tredje delen är påbörjad. Agneta utkom under hösten 2017 med ”Skuggornas tid” (del 9 i serien Släkten) på förlaget Historiska Media. Romanen, som täcker in tiden 1350-1361, och tar avstamp i Digerdöden, sålde slut på två månader och nu (nov 2017) trycks en andra upplaga.

Agneta var medförfattare och illustratör i Svenska Naturskyddsföreningens årsböcker ”Myller” 1986 och ”Genvägar” 1992. 1988-1993 var Agneta redaktör för tidskriften ”Våra Rovdjur”. Agneta har varit redaktör för statliga utredningar och skrivit en mängd artiklar i tidningar och tidskrifter.

Agneta är utbildad arkeolog, osteolog och geovetare, har gått på Göteborgs konstskola, arbetat med utställningsdesign, skulptur för offentliga miljöer och konsthantverk. 1974 – 1975 arbetade Agneta som Sveriges första kvinnliga scenarbetare på Göteborgs Stadsteater.

Agneta har ägnat sig åt fältbiologi sedan tonåren, och hänger ofta längs kusterna, i skogen och på fjället för att spana på fåglar och fjärilar, eller för att spåra varg och andra rovdjur.

Författare på heltid sedan 2016.
Medlem i Sveriges Författarförbund.

Hemsida
Agneta på Historiska media
28.   Sylvia Lidén Nordlund

Sylvia Lidén Nordlund (’57) bor i centrala Göteborg, med utsikt över Svenska Mässan och Liseberg. Hon debuterade 2016 med novellen ”Aldrig mer” i Ordberoende förlags ”Älskanoveller – 30 nyanser av saknad”. Samma år medverkade hon i Aritons ”Över en vinterfika”. Under 2017 fanns hon representerad i ”Över en vårfika”, "Över en sommarfika" samt i "Älskanoveller– 30 nyanser av frihet.

Sylvia driver Amadora Books & Consulting AB, med bokförsäljning, föreläsningar, grupphandledning, parrådgivning och utvecklande samtal med mera. Hon är diplomerad samtalspedagog, sexolog och har en fil kand i konflikthantering och utbildning i KBT.

Sylvia skriver förutom noveller på en trilogi om en fyrtioårig förskollärares livsutmaningar och personliga växande. Del ett "Allt det du måste" släpptes den 19 juni 2017 på Förlagshuset Siljans Måsar och avtal om ljudbok är tecknat med Word Audio. Del två beräknas komma vår/sommar 2018.

Hemsida:
www.sylvialidennordlund.se
Författarsida på Facebook >>
Instagram >>
LinkedIn>>

29.   Malin Byström

Malin Byström arbetar som distriktssköterska varvat med lektörs- redaktörs- och skrivarcoachuppdrag. 2001 kom hennes barnbok Äventyr i Mössens land ut. Hon har vunnit flera novelltävlingar, bl.a. i Vår Bostad och i Aftonbladet, samt publicerat noveller i olika antologier och tidskrifter. Två noveller är också publicerade som e-noveller via Hoi Förlag.

Via skrivarnätverket Nafs finns flera av hennes noveller publicerade på noveller.nu.

30.  Britta Sjöström

Britta Sjöström (f. 1956) är journalist, författare, föreläsare och entreprenör.
Yrkeskarriären har innehållit alltifrån egna produktioner för Radioteatern P1 och frilansande uppdrag för Sveriges främsta ekonomitidningar, till att bygga upp flera företag inom media och ha en internationell karriär inom pr och kommunikation.

2013 sålde hon sitt senaste företag, PR-byrån Long Tall Sally AB, och har sedan dess ägnat sig åt författarskap och föreläsningar. Britta har hittills givit ut två böcker: Hjärnan bakom allt, på Ordberoende förlag (2016) och Våga Misslyckas (2012) på Bokförlaget Redaktionen. Under 2018 utkommer hennes nästa bok, den första som är helt skönlitterär.
Britta delar sin tid mellan Göteborg, Stockholm och det älskade huset i Bohuslän – och däremellan är det resor världen över som gäller.

Hemsida
Brittas Brainbusiness på Facebook
31.   Micael Lindberg

Micael Lindberg född 1962 i Sveg Härjedalen. 2014 släppte han "En annan verklighet", en verklighetsbaserad roman (Jengel förlag).

År 2015 släpptes "Jasna", en spänningsroman/deckare (Visto förlag).

Fristående uppföljare till deckarsviten är på gång.

Författarsida på facebook >>
32.  Annika Dahlbom
33.   Rose Tillberg Mattson

Rose Tillberg Mattsson är född och uppväxt i Hallstavik, ett pappersbrukssamhälle vid upplandskusten. Debuterade 2014 i "Älskanoveller - 26 nyanser av Sverige" och har sammanlagt kommit ut med elva noveller på olika förlag. Hon skriver i olika genrer, såsom skräck, steampunk, drama, spänning och feelgood.

Rose släpper sin första roman, "Hotelldirektören", under 2017. Det blir den första i en trilogi. Hennes noveller har alla ett papperbrukssamhälle som bakgrundsmiljö, så även den planerade trilogin. Hon skriver om märkliga män, starka kvinnor, utsatta flickor, hämnd, avundsjuka, bruksmentalitet, härskartekniker, skvaller kryddat med humor och värme. Under ytan i ett brukssamhälle är det kvinnorna som styr.

Författarsida:
rosetillbergmattsson.wordpress.com
Författarsida på Facebook >>
Rose Tillberg Mattsson
34.   Erica Norman